آرینا خبر - رامین حسن زاده - به گزارش کانال اطلاع رسانی بنیاد ملی سبک زندگی سالم دکتر علی کرمی - تحقیقات جدید علمی نشان داده که خوردن بیش از حد و مصرف نادرست و مستمر مواد غذایی و به مانند: انواع شیرینی ها، قند و شکر، نوشابه ها، تنقلات و نوشیدنی های که دارای مواد قندی زیادی هستند و ... بیش از کسترول خون در ایجاد بیماری های قلبی و عروقی نقش دارند.
بیماری های قلبی عروقی اولین عامل مرگ و میر بشر در دنیای مدرن امروزی است.
کاهش مصرف این گونه مواد غذایی که دارای قند بسیار بالایی می باشند سبب می گردد تا انسان قلب سالمی داشته باشد.
بنیاد ملی سبک زندگی سالم به همت دکتر علی کرمی تلاش دارد تا سبک زندگی سالم، تغذیه و مصرف درست مواد غذایی را به ایرانیان معرفی و آموزش دهد.
همچنین کارشناسان می گویند نوشیدنی های شیرین و مواد غذایی دارای قند بالا - قند خون را افزایش می دهند و این باعث مقاومت به انسولین در بدن انسان می شوند.
مقاومت به انسولین انسان را در معرض خطر بیشتر ایجاد بیماری های قلبی عروقی قرار می دهد.
در پژوهش و تحقیقات علمی دیگری آمده که: بر اساس تحقیقات منتشر شده در 9 دسامبر 2024 در Frontiers in Public Health، مصرف بیش از حد قند افزوده - خطر سکته مغزی یا آنوریسم را افزایش می دهد.
از سوی دیگر، طبق این مطالعه علمی، نوشیدن نوشیدنیهای شیرین شده با قند مخصوصا با شیرینکننده های مصنوعی، با خطر بالاتر سکته مغزی، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی مرتبط می باشد.
تحقیقات نشان دادهاند که شیرینکنندههای مصنوعی ممکن است اثرات منفی بر سلامت داشته باشند، بهویژه اگر بهطور مکرر مصرف شوند.
مصرف نادرست این گونه مواد غذایی با چندین مشکل سلامتی در انسان مرتبط بوده، از جمله تأثیر بر عملکرد سیستم گوارشی، ایجاد سردرد و تغییر در چشایی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و ایجاد بیماریهای قلبی و عروقی.
منابع:
کانال اطلاع رسانی بنیاد ملی سبک زندگی سالم
https://fa.shafaqna.com/news/1941688/